iPhone Szerviz Fönt
Utolsó frissítés: 2019 szeptember 16, hétfő
Gyorskeresés
Online ügyfélszolgálat

My status
Termékeink
Termékek ár szerint
Információk

     APPLE SZERVÍZ (iPhone, iPad, iPod, Mac)     MOBELTELEFON, TÁBLAGÉP SZERVIZ     LAPTOP SZERVIZ     Általános szerződési feltételek     Szállítási és fizetési információk     Vásárlási információk     Adatvédelmi szabályzat     Elérhetőség, Nyitvatartás     Legfrissebb Hírek     Linkek


Adatvédelmi szabályzat

Cégünk, a GSM Diszkont Kft. azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezéseit, hogy biztosítsa vásárlóit és weboldalunk látogatóit adataik biztonságos és diszkrét kezeléséről. Célunk az, hogy ügyfeleinket biztosítsuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, és azokat szigorúan diszkréten kezeljük. Ez a rendelkezés pontosan jellemzi a gsmdiszkont.hu információgyűjtési és – közzétételi gyakorlatát. Javasoljuk az összes ügyfelünknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést.

Az adatkezelés alapja:

A Vásárló a regisztrációnál és/vagy a megrendelés leadásakor elfogadott vásárlási szerződéssel önkéntes hozzájárulását adta ahhoz, hogy a vásárláshoz kapcsolódó adatait a diszkontgsm.hu kezelje.

Az adatkezelés célja:

A diszkontgsm.hu csakis és kizárólag a leadott megrendelések kezelésének, a kiszállítás végrehajtásának, a számlázásnak valamint a felhasználó által kért egyéb Facebook bejelentkezés használatához használjuk fel.

Adatkezelő:

Az adatok kezelője a webáruház üzemeltetője a GSM Diszkont Kft.

Az adatkezelő cég adatai megtekinthetők az impresszumban.

További adatfeldolgozók adatai, elérhetőségei:

Név: Royal Futár Hungária Kft. Székhely: 1096 Budapest, Gubacsi út 32.

Az adatkezelés körülményei:

A diszkontgsm.hu a regisztráció és a vásárlás során gyűjtött személyes adatokat biztonságosan őrzi és kezeli. Az adatokhoz az adatot szolgáltató (vásárló), a gsmdiszkont.hu ügyfélszolgálata férhet hozzá, illetve a kiszállításhoz szükséges adatokat a mindenkori futárszolgálatnak, a könyvelési adatokat pedig a gsmdiszkont.hu mindenkori könyvelőjének továbbítja, illetve banki átutalás, és bankkártyás fizetés esetén a bankok férhetnek hozzá. Ez utóbbi esetben a banki szolgáltató csak a fizetéshez szükséges információkat kapja meg.

Regisztrációs adatok

Látogatóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait a fent megjelölteken, és a hivatalos szerveken kívül harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

A regisztráció megszüntetése

A gsmdiszkont.hu lehetővé teszik ügyfeleinek a céggel való kommunikáció visszautasítását, regisztrációja törlését.

Ennek módja a következő:

1. az ügyfél küld egy e-mailt igényével a következő címre: diszkontgsm@gmail.com

2. az ügyfél küld egy levelet a következő címre: GSM Diszkont Kft., 4024 Debrecen, Csapó utca 6.

A felhasználói információk javítása és felújítása

Ügyfeleink az oldalainkon megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a "Személyes beállítások" menüpont alatt.

Az adatkezelésben érintettek jogai:

A felhasználók (az adatkezelésben érintettek) bármikor módosíthatják vagy törölhetik adataikat az áruház weboldalán található funkciók (személyes adatok kezelése) segítségével. Lehetőség van az adatok módosítására vagy törlésére az ügyfélszolgálatunknak küldött e-mail, vagy hivatalos levél útján is. A GSM Diszkont Kft. kijelenti, hogy amennyiben az adatkezelés oka (célja) megszűnik, úgy az adatok további tárolásától és kezelésétől a felhasználó tájékoztatása után eltekint.

Az adatkezelésben érintettek jogorvoslati lehetőségeiről a " Vevőszolgálat" menüpontban tájékozódhat.

A jogszabályi kötelezettségünknek eleget téve jogosultak vagyunk az adófelügyeleti szervek részére is adatot szolgáltatni, de ha erre sor kerül, erről az adat tulajdonosát (a vásárlót) tájékoztatjuk. Az adatkezelés kezdete a vásárló regisztrációja és/vagy első rendelésének leadása. Az adatkezelés vége történhet a felhasználó (vásárló) kezdeményezésére (pl. regisztráció megszüntetése), illetve a vásárlási adatok törlése a gsmdiszkont.hu saját döntésével is. Az adatkezeléssel kapcsolatos problémákkal a diszkontgsm.hu felügyeleti szerveihez (ld. " Vevőszolgálat" ) lehet fordulni.

Folytatás
Vásárlási útmutató
Vásárlási Útmutató
Legkedveltebbek
created by  O.F.Y. osCommerce for You - webáruház készítés
Powered by osCommerce