iPhone Szerviz Fönt
Utolsó frissítés: 2019 szeptember 16, hétfő
Gyorskeresés
Online ügyfélszolgálat

My status
Termékeink
Termékek ár szerint
Információk

     APPLE SZERVÍZ (iPhone, iPad, iPod, Mac)     MOBELTELEFON, TÁBLAGÉP SZERVIZ     LAPTOP SZERVIZ     Általános szerződési feltételek     Szállítási és fizetési információk     Vásárlási információk     Adatvédelmi szabályzat     Elérhetőség, Nyitvatartás     Legfrissebb Hírek     Linkek


Szállítási és fizetési információk

Szállítási módok, díjak

Kiszállítást csak 5.000 Ft feletti megrendelés esetén áll módunkban teljesíteni.

Házhozszállítás:  30.000 Ft feletti vásárlás esetén az ország egész területén ingyenes, 30.000 Ft alatti vásárlás estén 2 000 forint. A házhoz szállítást a Royal-Sprint futárszolgálat végzi.

Személyes átvétel üzletünkben (ingyenes): Diszkont GSM, 4024 Debrecen Csapó u. 6. sz.

A megrendelt termék kiszállítása kérhető*:

  • Magyarország egész területén tetszőleges címre (pl. otthonra, munkahelyre)

* Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég) a kiszállítási cím kizárólag a cégjegyzékben szereplő, bejegyzett székhely vagy telephely adható meg.

Kiszállítás megadott címre:

A megrendelést és a hozzá tartozó dokumentumokat az apple4you megbízott partnere, a Royal-Sprint futárszolgálat szállítja ki a megrendelő által választott időpontban, munkanapon 8 és 17 óra között.

A Royal-Sprint futárszolgálat által történő szállítás esetén a pontos időpontról és a kiszállítás folyamatának állapotáról a Royal-Sprint futárszolgálat diszpécsereinél tud érdeklődni az alábbi telefonszámokon: 0620/216-3606, 0630/216-3606, 0670/216-3606, vagy 061/216-3606.

A futár a kiszállítást két alkalommal – a választott időpontban és az azt követő munkanapon – is megkísérli, amennyiben a kézbesítés sikertelen, a helyszínen értesítést hagy. Ha az ismételt kézbesítés sem jár sikerrel, akkor az értesítő szerint a megrendelt termék leadásra kerül a helyi postahivatalba, ahol 5 munkanapon belül vehető át.

 

Fizetési információk

A fizetés történhet:

  • a helyszínen készpénzzel, Diszkont GSM Debrecen Csapó u. 6.sz.
  • az online vásárlás során banki átutalással,
  • utánvéttel, ebben az esetben Ön a termék vételárát a kézbesítéskor készpénzben fizeti meg a Szállítónak. (legfeljebb bruttó 300.000 Ft-ig.)

A Diszkont GSM a megrendelt terméket minden esetben – ideértve a készpénzes fizetést is – számlával szállíttatja ki a megrendelő nevére és címére. Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég), és megbízottja (átvevő) útján veszi át a terméket, akkor a számla az átvevőnek kerül átadásra, az GSM Diszkont Kft a szállítást követően eredeti számlát nem állít ki a megrendelésről.

Folytatás
Vásárlási útmutató
Vásárlási Útmutató
Legkedveltebbek
created by  O.F.Y. osCommerce for You - webáruház készítés
Powered by osCommerce